06 nummer verkopen

Heb je een mooi of makkelijk 06 nummer en je wilt deze verkopen, dan kan dat d.m.v. het contact formulier  op onze contact pagina. Kies als onderwerp “06 nummer verkopen” en vermeld in het bericht het 06 nummer wat je wilt verkopen, de provider van de simkaart en eventueel een vraagprijs als je die voor ogen hebt. In het geval je meer simkaarten met mooie nummers wilt verkopen, stuur dan een lijstje met de nummers, de providers en eventueel het beltegoed aanwezig op de simkaarten.

Wij verkopen nummers van particulieren alleen nadat we ze zelf hebben ingekocht. Als wij nummers op onze website aanbieden willen we ze zelf op voorraad hebben, zodat we zeker weten dat mensen die het nummer op onze website aanschaffen het zeker toegestuurd krijgen. Wij verkopen dus niet in opdracht van derden.

Als u nummer door u of een derde partij is gebruikt, onlangs nog of enige tijd terug, geef dit dan a.u.b. aan als u ons het nummer aanbiedt. Wij kopen in enkele gevallen wel gebruikte nummers in, in dat geval wachten wij 6 maanden met de verkoop om ongewenste telefoontjes naar het nummer te voorkomen. (6 maanden is ook de tijd die de meeste providers aanhouden om een gebruikt nummer in “de koelkast” te houden alvorens het aan een nieuwe klant aan te bieden.)

Wij kopen niet alle nummers in die ons worden aangeboden. Naar aanleiding van uw mailtje beoordelen wij of de nummers in aanmerking komen en doen eventueel een bod op het 06 nummer(s). Wij proberen binnen 1 werkdag een reactie te geven, maar vaak heeft u binnen enkele uren al antwoord.

Nummers aanbieden kan via onze contact pagina, kies als onderwerp a.u.b. voor de optie “06 nummer verkopen”.